Friday, June 26, 2009

michael jackson, the legend of music has gone. farrah fawcett dies at 62

must be a sad moment for many people .. to know that the King of Pop had died. No matter what controversy surrounded his personal life, people can't deny that he was a talented and amazing dancer, singer, and performer.
Michael Jackson Dies at age 50!

Aug. 29, 1958 - Jun, 25 2009




Farrah Fawcett, one of the Charlie's Angels; who was known for her golden hair and bombshell body, died in a Santa Monica hospital on 25-Jun-2009. she died at the age of 62, due to cancer. from ABC news

may she rest in peace ...

6 comments:

Y3nn1 said...

Gw ketinggalan berita nih, sempat kaget waktu baca pertama kali disini.

Dunia kehilangan raja pop nih :(

sarie said...

he eh Yen, Wkt buka yahoo, aku jg kaget wkt baca headlinenya...moga keduanya Rest in peace

tikno said...

Saya juga seorang fans Michael Jackson. Sedih juga mendengar berita ini

Sylvia, Jake and Matt said...

Kaget juga gw dengernya, pas pulang dari pantai, hubby nonton tv then kasih tau aku.

Y u L i a said...

wahhhh heboh bgt tuh si MJ, sampe di TV ngebahas ttg dia semua trus maen ke mall juga lagunya dia diputer trus ke toko baby juga lagunya dia ckckckckc... emang MJ tuh TOP yak...

Natazya said...

kemaren denger yang Will You Be There dan baru sadar di belakangnya ada monologue nya dia yang daleeeeem banget!!!!

merinding buuuu