Tuesday, February 17, 2009

are you addicted to Facebook?

The Huffington Post posted a list over the weekend of the Top Ten signs that you're addicted to facebook

Here they are.  

1. Facebook is your home page.*so far i'm still addicted to blogging.. *

2. You update your status more than twice a day.

3. You have over 500 "friends," half of whom you've never actually met.*haven't hit 500*

4. As soon as you step away from your computer, you're on Facebook on your mobile phone, blackberry, iphone, etc.  *don't have blackberry or iphone*

5. You are a Facebook stalker. you click on someone's profile more than once a day even if they haven't messaged or tagged you in a photo; have dragged and dropped more than 3 FB photos (not from your own profile); and actually go to a place mentioned on someone's page in hopes of seeing them in real life...creepy!

6. You change your profile picture more than a 12-year-old girl. *just once,trying to use photo-sketch*

7. You have checked your FB page while reading this article. *reading this article and posting it in my blog.. hahaha...*

8. You clean up your "wall" so it looks like you spend less time on FB.*just knew there was such function*

9. You are a member of more than 10 groups and respond to every event invitation "attending" even if you have no intention of going.

10. You change your relationship status just to mess with people.

 

so... are you addicted already? 

to all dear friends that send me flowers, trees, or other kinds of invitations, i deeply apologize if i click "no-thanks" or "ignore". i don't mean to be rude. the reason is bcoz there is always one click after another click. for me, indeed it's too time consuming. again, so sorry..

9 comments:

elly.s said...

samaaaaaa..
ada 265 item yang dikirim orang ke akuuuuuuu...
tak diemin aja...
mpe Fb ngapus sendiri..hehehehehe
mang ada?

Gildo said...

Puff, addicted, addicted, saya sudah cupuk pakai blog. Tidak ada waktu untuk apa2 yang lain.
Salam from Barcelona.

Sestri said...

Yen, memang ya FB tuh luarbiasa. Saking senengnya spt candu ha.. haa
Iya Yen temanku itu jujur sekali kok bisa? ttp yang nangkep pimpinan KPK ya teman juga. Duh uang gak seberapa kok bisa jadi godaan?

TotaLuki said...

ga ngerti dan ga bisa makenya jadi malah ga ada account.. si tota juga fbnya ga seru hehehe

SinceYen said...

Haha.. baru juga buka account di FB :)
Addicted sih jangan sampe, asik aja ketemu temen sma en kampus yg udah lebih 15 taonan 'gak ketemu.

Caroline Sutrisno said...

nyaris addicted... tapi ya serunya kerna nemuin long lost friend... klo ud lama ketemuan di FB euforianya juga pasti berkurang kok. hehehe... *menasehati diri sendiri* kikikikkk...

langsung ignore all aja, yeen... biar cepet. hehehe.

yossy hamdan said...

suwer abis ngintip postingan ini langsung aja sign-up FB, telat banget ya .. hahaha

better late than never.. tp gak ampe segitunya deh, paling berubung mang fasilitas internet di kantor, jadi bisa OL in off-hour..

yendoel said...

aku juga telat banget lagi. sering denger orang bilang FB, gak pernah ditengokin. wkt tuh masih frensteran. berhub ada FB, yg FS di-freeze aja (hampir gak pernah diupdate). capek maintain account kalo kebanyakan sign up di mana2. yoiii...tapi memang asik.. ketemu teman2 yg kadang ada malah yg nyaris 15 tahun atau lebih gak pernah kedengaran kabarnya (dah mencari2 sudah lama, gak kelacak..tau2 malah duluan nyamperin di fb)

Anonymous said...

I found this site using [url=http://google.com]google.com[/url] And i want to thank you for your work. You have done really very good site. Great work, great site! Thank you!

Sorry for offtopic